Nobu, Atlantis The Palm - Dubaj | Dubaj.sk

Nobu, Atlantis The Palm

Obľúbené
Dubaj |
4,8 / 5
REšTAURáCIA

Nobu, Atlantis The Palm

Obľúbené
Dubaj | 4,8 / 5
REšTAURáCIA
Ultraluxusná reštaurácia v hoteli Atlantis The Palm je vyhľadávaná slávnymi celebritami z celého sveta.
Nobu sa špecializuje na japonskú kuchyňu. Ponuka gourmet jedál od šéfkuchára Nobu Matsuhisa sa zároveň v mnohom necháva inšpirovať špecialitami Južnej Ameriky, čo je možné badať vo veľkom výbere pokrmov z mäsa, vrátane famóznych steakov.

Reštaurácia dovedna získala viac ako 21 prestížnych ocenení kvality a tak sa zaraďuje medzi svetovú gastronomickú špičku.

Interér reštaurácie už na prvý pohľad zaujme nadčasovým minimalistickým dizajnom s prvkami japonskej architekúry. Dominujú tmavé farby, čierna, červená a zlatá. Priestor je ideálny pre romantickú večeru vo dvojici ;)

Užitočné informácie

Otvorené denne od 18:00 do 23:00.
Odporúčame včasnú rezerváciu.
Kuchyňa
Japonská
Cenová kategória
€€€€€

Poznámka:
Hostia hotela Atlantis The Palm majú možnosť večerať v reštaurácii Nobu formou poukážky v rámci rozšíreného balíka polpenzie od Dubaj.sk
Dress Code
Smart Elegant
Kde?
Atlantis The Palm
Palm Jumeirah, Dubai
Upozornenie
Deti sa môžu v priestoroch reštaurácie zdržiavať len staršie ako 10 rokov.

Poloha na mape

Vážení klienti,
ďakujeme za prejavenú dôveru pri výbere dovolenky cez našu spoločnosť. Podľa aktuálnej situácie so šírením ochorenia COVID – 19 a nariadenia vlády Slovenskej republiky, bude naša prevádzka od pondelka 16.3 dočasne zatvorená. Počas tejto doby nás prosím kontaktujte prioritne emailom na dubaj@dubaj.sk, alebo telefonicky 02/52 62 41 44, 02/52 62 41 45, v urgentných prípadoch na linku S.O.S +421 915 841 960. Prosíme Vás o strpenie a porozumenie. Zároveň Vás chceme uistiť, že sa venujeme každému Vášmu dotazu a budeme sa snažiť reagovať čo najrýchlejšie.

Ďakujeme za Vašu podporu a priazeň.
Späť na začiatok stránky
OK
Načítava sa článok...
Táto stránka používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu
návštevnosti súbory cookie. Používaním tejto stránky s tým súhlasíte. Viac info
PAGE_IS_OK