Bread Street Kitchen - Dubaj | Dubaj.sk

Bread Street Kitchen

Obľúbené
Dubaj |
4,7 / 5
REšTAURáCIA

Bread Street Kitchen

Obľúbené
Dubaj | 4,7 / 5
REšTAURáCIA
Špičková reštaurácia zaujme moderným dizajnom, príjemnou atmosférou a špecialitami britskej kuchyne.
Reštaurácia Bread Street Kitchen patrí medzi najlepšie a najobľúbenejšie reštaurácie v hoteli Atlantis The Palm. Hostia si môžu pochutnať na tradičnom britskom pokrme Fish & Chips či jedlách, ktoré sa výborne hodia k širokému výberu vína a piva. Podnik je dielom Gordona Ramsay, najslávnejšieho šéfkuchára sveta a osobnosti súčasnej gastronómie. Bread Street Kitchen sa pýši mnohými prestížnymi oceneniami vrátane hviezdičky Michelin.

Náš tip

Tradičný britský pokrm Fish & Chips v jemnom pivnom cestičku s hráškovým pyré, domácimi hranolkami a tatárskou omáčkou.

Užitočné informácie

Otváracia doba denne od 12:00 do 23:30.
Odporúčame včasnú rezerváciu.

Poznámka: Deti všetkých vekových kategórií sú v reštaurácií vítané.
Kuchyňa
Britská / Európska
Cenová kategória
€€€€

Poznámka:
Hostia hotela Atlantis The Palm majú možnosť večerať v reštaurácii Bread Street Kitchen formou poukážky v rámci rozšíreného balíka polpenzie. Bližšie informácie získate na recepcií hotela.
Dress Code
Smart Casual
Kde?
Atlantis The Palm
Palm Jumeirah, Dubai

Poloha na mape

Vážení klienti,
ďakujeme za prejavenú dôveru pri výbere dovolenky cez našu spoločnosť. Podľa aktuálnej situácie so šírením ochorenia COVID – 19 a nariadenia vlády Slovenskej republiky, bude naša prevádzka od pondelka 16.3 dočasne zatvorená. Počas tejto doby nás prosím kontaktujte prioritne emailom na dubaj@dubaj.sk, alebo telefonicky 02/52 62 41 44, 02/52 62 41 45, v urgentných prípadoch na linku S.O.S +421 915 841 960. Prosíme Vás o strpenie a porozumenie. Zároveň Vás chceme uistiť, že sa venujeme každému Vášmu dotazu a budeme sa snažiť reagovať čo najrýchlejšie.

Ďakujeme za Vašu podporu a priazeň.
Späť na začiatok stránky
OK
Načítava sa článok...
Táto stránka používa na poskytovanie služieb, personalizáciu reklám a analýzu
návštevnosti súbory cookie. Používaním tejto stránky s tým súhlasíte. Viac info
PAGE_IS_OK