Miestna kuchyňa je veľmi pestrá, ovplyvnená niekoľkými kultúrami, najmä tou indickou, keďže je väčšina obyvateľstva indického pôvodu. Očakávajte teda veľmi korenené a ostré pokrmy s chilli a častou prílohou je ryža.
Hotelová kuchyňa je prispôsobená nárokom a prianiam hostí a
ponúka pokrmy inšpirované európskou kuchyňou a miestne špeciality. Milovníci
morských plodov a rýb si určite prídu na svoje. Nadchne vás aj bohatá ponuka
čerstvého tropického ovocia a džúsov.
Radostný úsmev na tvári domácim určite vykúzlite, ak
ochutnáte niektorý z ich tradičných pokrmov, ku ktorým patrí rougaille (stredomorské jedlo s rajčinami), sounouk
(solená suchá ryba), guláš z chobotnice, dusená ryba. K obľúbeným
nápojom patrí alooda (zvarený sirup z agaru, mlieka a s príchuťou ako
vanilka alebo mandle), tradičné občerstvenie je Dholl puri (národné jedlo –
pšeničné lievance plnené žltým hráškom s curry a rajčinovou omáčkou),
gateaux piment (chili sousta) a iné.